Kracht van Omnia

Ga je naar het vmbo? Bij Omnia College ligt de wereld aan je voeten

Wat ga jij later doen? Wil je ondernemen, werken in de zorg of met dieren, voel jij je thuis in de horeca, ben je graag bezig met techniek of kan je nog niet kiezen? Omnia College heeft alle richtingen onder één dak, dat is de kracht van Omnia! Kom ontdekken wat jij leuk vindt.

Vakwerk in klas 1 en 2

De Koksklas, de Techniekklas, de Beauty & Care klas, de Plant & Dier klas, de Ondernemersklas of de Timmerklas. Na iedere periode mag je voor een andere Vakwerkklas kiezen. Zo kom je er vanzelf achter wat je leuk vindt. Als je het al weet, dan mag je in je favoriete klas blijven.

Alle opleidingen bij elkaar in klas 3 en 4

Op Omnia kun je examen doen in bijna alle opleidingen: Economie & Ondernemen; Zorg & Welzijn; Groen; Horeca, Bakkerij & Recreatie; Bouwen, Wonen & Interieur; Produceren, Installeren & Energie, Mobiliteit & Transport. Dat is bijzonder, want zo is er altijd voor ieder wat wils! Weet je nog niet goed wat je wil? Geen probleem, want bij ons mag je in klas 1 en 2 verschillende richtingen uitproberen.

Maar er is meer

Wat dacht je van de Paardenklas of de Sportklas? Ook doen we veel aan kunst en theater. Zo maken we werk van jouw talent! Omdat we je gezondheid hoog in het vaandel hebben, zijn we een gezonde school. Dat betekent: gezond eten in de kantine, niet roken en niet drinken.

Leerlingen en ouders tevreden

Onze leerlingen en ouders zijn tevreden over Omnia College. De leerlingen geven de school een 7.5 (andere scholen gemiddeld 6.7). Voor veiligheid zelfs een 9.4 (andere scholen gemiddeld 9.2). De ouders geven de school een 8.2 (andere scholen gemiddeld 8.0). Daar zijn we trots op! Meer weten over de kwaliteit van de school. Kijk dan op: www.scholenopdekaart.nl.

Kom kijken!

Kom naar onze Open Dag op vrijdag 25 januari van 16.00 tot 21.00 uur! Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met al het moois dat het Omnia College te bieden heeft!

Lead slider Plant & Dier Klas