Inschrijven 2021-2022

Je kunt je zoon/dochter natuurlijk al  aanmelden voor schooljaar 2021-2022. Hoe je je precies kunt aanmelden, kun je hieronder lezen.

Inschrijving klas 1 vmbo:

De inschrijving voor de leerlingen van klas 1 vindt, net als op de andere scholen in de regio, plaats tussen 1 en 15 maart 2021. Op Omnia College vinden we het belangrijk om jullie ook te zien en te horen. Daarom doen we deze inschrijving graag samen, juist nu!

Wat je precies bij de inschrijving nodig hebt en hoe je je digitaal inschrijft, vind je hier

Natuurlijk kijken we bij de plaatsing van onze leerlingen goed naar de ondersteuning die zij nodig hebben om een diploma te halen. Wij plaatsen leerlingen op het hoogste advies vanuit de basisschool, natuurlijk met de juiste begeleiding. Daarom hebben we ook speciale Kansklassen… Deze brugklassen zijn juist bedoeld voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben om tot maximaal presteren te komen. Het doel is natuurlijk om iedereen naar een vmbo-diploma te helpen. In de kansklassen krijg je meerdere vakken van je personal coach, zodat deze je nog beter kan begeleiden. Ook zitten in deze klassen minder leerlingen, zodat we je nog beter kunnen helpen.

Heb je vragen neem dan vooral contact op!

Coach Soepele overstap klas 1: Casper Valen
Tel.: 0183-622728. E-mail: cvalen@omniacollege.nl

 

Inschrijving klas 2, 3 en 4
De inschrijfprocedure voor klas 2, 3 en 4 is als volgt:
U vult het inschrijfformulier voor de betreffende klas in. Als we het volledig ingevulde formulier van u ontvangen hebben, zullen we u en uw zoon/dochter uitnodigen voor een intakegesprek. Wat u precies bij de inschrijving mee moet brengen, staat op de voorkant van het aanmeldingsformulier.

Voor de inschrijving van één van de andere klassen kunt u gebruik maken van één van onderstaande inschrijfformulieren.

 

Inschrijfformulier klas 2

Inschrijfformulier klas 3/4 

Contactpersoon BB: Casper Valen, teamleider BB
Tel.: 0183-622728. E-mail: cvalen@omniacollege.nl

Contactpersoon KB: Erik Blankenstein, teamleider KB
Tel.: 0183-622728. E-mail: eblankenstein@omniacollege.nl

Contactpersoon GL/TL: Randee Gagné, teamleider GL/TL
Tel.: 0183-622728. E-mail: rgagne@omniacollege.nl