Actueel

Gouden weken achter de rug – Op naar de herfst!

Geplaatst op: september 14, 2023

Gouden weken achter de rug – Op naar de herfst!

In de laatste nieuwsbrief vertelden we jullie over onze gouden weken. De periode na de zomervakantie waarin de groepsvorming van alle klassen essentieel is. En het waren hele fijne gouden weken! Team Omnia staat iedere dag klaar voor goede lessen, persoonlijke begeleiding, maar ook voor toffe activiteiten ondernemen. Daarom in deze nieuwsbrief extra aandacht voor alle dingen die we naast de lessen Nederlands, Engels en wiskunde doen. Juist door onze goede begeleiding en activiteiten kunnen we het verschil maken voor onze jongeren.

Woorden vangen soms niet het hele verhaal. Daarom nemen we jullie in de
onderstaande 5!!! korte video’s mee in de avonturen die onze leerlingen hebben beleefd in de eerste zeven weken. Geniet van de avonturen van onze Omnianen!

Introductieweek

We zijn het jaar gestart met een week vol gave activiteiten. Volle bak fun en plezier van klas 1 tot 4!

https://www.youtube.com/watch?v=DnFNCVaBk5k

Schoolkamp

Onze oudste leerlingen van school (klas 4) hadden een gezellig en sportief outdoor kamp. Onwijs tof om op deze wijze met elkaar het laatste schooljaar te starten.

https://www.youtube.com/watch?v=baSVDIkwrJ0

GOcademy – naschoolse activiteiten voor onze jongeren

Sinds vorig schooljaar maken we ook na schooltijd het verschil voor onze leerlingen. Met o.a. The Mall en Stichting Boukie zijn er nu ook activiteiten voor onze jongeren na schooltijd. En dit aanbod breiden we nog verder uit! Deze activiteiten vallen onder de naam GOcademy!

https://youtu.be/SkxNVBDWL1E

Toffe lessen buiten school

Ook onder schooltijd doen we de meest toffe dingen. Wat te denken van waterskiën bij sport oriëntatie of aan de slag met de nieuwste technologische snufjes op het gebied van zorgtechnologie in het I_lab!

https://www.youtube.com/shorts/3RReXgKhDgo

Wereldsdiner

Deze week het Wereldsdiner waar onze HBR-leerlingen onder begeleiding van topkoks de mooiste vegetarische gerechten maakten. Een volle aula met gasten en heerlijk eten!

https://www.youtube.com/watch?v=iZItPwC-KYI

 

Op naar nog meer mooie avonturen!


Casper Valen, Teamleider Omnia College