Actueel

Geslaagde DOE-DAG!

Geplaatst op: november 5, 2019

Afgelopen Woensdag 30 oktober was het eindelijk tijd voor de DOE-DAG! De hele dag hebben wij leerlingen ontvangen op ons Omnia. En wat was dit een fantastische dag! In alle vakwerkklassen zijn ze aan de slag geweest met allerlei super toffe activiteiten. Zo kon je bij HBR lekker muffins of pannenkoeken bakken & versieren of juist een tropische alcoholvrije cocktail maken.

Vanzelfsprekend werden deze daarna opgepeuzeld door de leerlingen zelf. Bij de techniek & timmerklas werden hele gave werken gemaakt zoals een gelaserd naamplaatje, auto die vooruit komt door lucht en kon je vliegen met drones. Bij sport werd er hard gewerkt en werden de nodige zweetdruppels afgeveegd tijdens het kickboksen en slingeren in de touwen.

Boven in het gebouw werd er ook druk gewerkt met de handen. Een lintje hier, strikje daar, cadeautje erin en je pakketje is klaar! Bij Beauty & Care werd er mooi gemaakt, gezorgd en geknutseld! Kortom een dag vol met allemaal super toffe activiteiten en heel veel vrolijke gezichten. Wij vonden het een super dag en we hopen jullie allemaal in de toekomst welkom te heten op ons OMNIA!

Foto’s klik hier.